Masa jajeczna CUKIERNICZA

Sprzedaż

Masa jajeczna CUKIERNICZA

Rynek cukierniczy jest nasycony masami jajecznymi ze zwykłych przetwórni. Uwalnianie się z nadprodukcji jaj w kraju i całej Wspólnoty powoduje obniżanie cen masy jajecznej i ciągłe pogarszanie jej jakości i konserwując chemicznie.
Po długoletniej pracy i badaniach nad masami jajecznymi współpracująca z nami przetwórnia osiągnęła sukces.
Okazało się, że dziś nie wystarczy już tylko wybić świeże jajko, pasteryzować, przefiltrować, homogenizować i aseptycznie pakować.


Dziś trzeba produkować masy jajeczne, które będą lepiej się zachowywać w procesach cukierniczych, niż świeże jajko.
Aby było to możliwe trzeba zastosować unikalne i kosztowne rozwiązania technologiczne w przetwórstwie jaj. Takie rozwiązania dają niepowtarzalną efektywność.
Nasza masa jajowa nie jest konserwowana chemicznie a jest lepsza nawet od świeżych jaj kurzych!

Dajemy Państwu:
• krótszy czas ubijania i większy przyrost objętości piany,
• brak odcieku podczas mieszania piany z innymi składnikami,
• nienaganna wysoka puszystość biszkoptu i naturalny kolor,
• nienaganny, naturalny zapach ciast,
• wysoka wydajność.

Teraz możemy już na pewno powiedzieć, iż nasza masa jajeczna jest CUKIERNICZA !

Możecie Państwo się przekonać, że nasza masa jajeczna może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów, a Wasze produkty mogą być najlepsze.
Sięgnijcie Państwo po surowiec z najwyższej półki, a na pewno się to opłaci!

  • Szczegóły oferty:
Kontakt

Dane oferenta: